O meni

Virtualni asistent Klara Frančišković

Dragi kolege poduzetnici, svakog se dana pred nas postavi neki izazov.. Ali, složit ćete se da postoji jedinstven izazov koji se ponekad stavlja pred nas – vrijeme! Ono što nam kronično nedostaje kako bismo uskladili svoje privatne i poslovne obaveze.
Danas ste na mjestu koje nudi rješenje.

Moje ime je Klara Frančišković, virtualna sam asistentica i ovdje ste kako biste doznali zašto je delegiranje postalo neizbježno i kako može biti jednostavno rješenje.

Play Video about kontakt klara frančišković

U medijima

»Uredski posao« koji nije nimalo dosadan. Riječanka otkriva tajne zanimanja koje je na velika vrata ušlo u Hrvatsku

Klara Frančišković: Malim poduzetnicima se najteže priviknuti na delegiranje

Klara Frančišković: Kako postati virtualni asistent

Klara Frančišković boravila je u Španjolskoj u sklopu The Break Fellowship programa. Otkrila nam je dojmove!

Korisničko iskustvo – ulaganje u budućnost poslovanja

Od uspješne karijere i sigurnog posla do poduzetništva

Što drugi kažu o meni?

S pojmom virtualnog asistenta Klara nas je prvi puta upoznala u neformalnom razgovoru. Ideja nam se počela motati po glavi mjesecima. S Klarom surađujemo od početka njezina poslovanja (što smo jedva dočekali) i ušteda vremena i novaca koju nam je suradnja donijela je jednostavno neprocjenjiva. Sve administrativne poslove smo prepustili njoj i sada znamo da je virtualni asistent jedna od naših najboljih odluka.
Marine Elevator
Kad sam otvarala obrt mislila sam da sam jako dobro informirana. Igrom slučaja smo Klara i ja pričale o obvezama obrtnika u Hrvatskoj i shvatila sam koliko zapravo malo znam o zakonima. Zahvaljujući njoj i njenoj nesebičnoj pomoći, sigurna sam da sam izbjegla barem jednu kaznu. Ako u budućnosti budem zatrebala usluge virtualnog asistenta, neću se dvoumiti kome delegirati posao!
Jelena Drljo
TopWeb
Klaru sam zamijetila na BYOB grupi, jako mi se svidio njen nastup i rad. Dogovorile smo Zoom poziv, te shvatile da želimo surađivati. To mi je bila odlična odluka, jer Klara poznaje tematiku posla, zadatke dogovaramo, a uvijek su riješeni u najkraćem mogućem roku. Delegiranjem zadataka postigla sam da odradim i sama više posla, a oslobodim i vremena za sebe kad treba. Svaka bi poduzetnica trebala imati nekog kao Klara. Hvala Klara!
Dijana Pešić
Artemida
Već dugo razmišljam o virtualnoj asistentici i čak sam imala prije nekoliko pokušaja angažiranja asistenta. Nije uspjelo, možda najviše iz razloga jer ja nisam bila spremna prepustiti dio kontrole nekome drugom. S Klarom surađujem gotovo 6 mjeseci i zaista sam se preporodila i ne mogu vjerovati koliko mi se dodatnog vremena oslobodilo. Kao poduzetnica imam zaista puno zadataka koje sam do nedavno sve sama odrađivala. Otkad surađujem s Klarom, ne mogu vjerovati da sve može biti tako “lako” i da ne moram sve sama. Ako želite bezbolan transfer zadataka, lakoću komuniciranja i nekoga “od povjerenja” tko će zapravo biti dio vašeg tima – na pravom ste mjestu! Klara je  odgovorna, učinkovita, točna, agilna, uvijek spremna na učenje i napredak. S Klarom ćete dobiti svoj tim i nećete više biti sami.
Maja Puškarić

Ostvarite pozitivne poslovne rezultate uz moju pomoć

Vratimo se 20 godina unatrag. Od poslova u turističkoj agenciji koji su me naučili istraživanju tržišta, do poslova krupjea i domaćice zrakoplova koji su me naučili strpljenju, sve do poslova Country managera i Voditelja korisničke službe koji su moje radno iskustvo obogatili administracijom. Danas stečeno znanje i vještine koristim kako bih svojim klijentima olakšala poslovanje i rasteretila ih poslova koji im oduzimaju previše vremena i ostavljaju premalo snage za rast njihovog poslovanja.

Ako se pitate zašto biste trebali angažirati virtualnog asistenta odgovor je jednostavan:
Ja sam ovdje kako bih bila vaša desna ruka, vaš oslonac koji zna kako reagirati jasno, organizirano, predano poslu na diskretan način.

Moj cilj nije nagovoriti vas na nešto što vam stvara grč u želucu, već na nešto što će vam maknuti teret koji predugo nosite na svojim leđima.

Želite angažirati virtualnog asistenta?