Kako postati
virtualni asistent?

Posao virtualnog asistenta zvuči ti primamljivo?
Sanjaš o fleksibilnom radnom vremenu i radu od kuće ili
iz co-working prostora? Ideju imaš, ali ne znaš kako krenuti?

Što ćeš naučiti?

Što drugi kažu o savjetovanju?

Klara je prava adresa za sve buduće poduzetnike koji se upuštaju u avanturu pružanja usluga virtualne asistencije. Skup znanja koji je prenijela u svoj e-book koristit će poduzetniku u svakom segmentu poslovanja. Jako sam sretna što sam prepoznala da je Klarino savjetovanje najbolji početak mog poduzetničkog puta. Hvala od srca, draga Klara!
Karmen Đerek
Savjetovanje sa Klarom je bilo vrlo korisno. Dobila sam mnoštvo korisnih informacija i odgovore na mnoštvo svojih pitanja. Klara je vrlo stručna u svojem poslu i ima bogato iskustvo što se odmah osjeti. Od prave osobe sam tražila savjet. Ukoliko želite raditi kao VA i biti stručni u tome, svakako preporučam savjetovanje sa Klarom.
Nikolina

Ako misliš da ti mogu pomoći javi se, no napominjem ti odmah da:

ćeš čuti i loše strane rada kao virtualni asistent

sam spremna odgovoriti na sva pitanja koja si postavljaš

te neću učiti administraciji i marketingu, jer od tebe očekujem da imaš znanja i vještine koje želiš ponuditi tržištu

cijenim tvoje i svoje vrijeme – 180 minuta je i više nego dovoljno za sve što sam navela.

Pametno uloži svoj novac i za samo 148 € postani VA

kontakt klara frančišković

Ja sam Klara Frančišković, virtualna asistentica

Za posao virtualnog asistenta pripremala sam se godinu dana. Danas, nakon dvije godine rada kao virtualni asistent, svima koji žele započeti poslovanje kao virtualni asistenti u samo 3 sata pružit ću sve potrebne informacije.

Svatko od nas posjeduje znanja i vještine koje može ponuditi na tržištu, no ponekad je teško od velikog broja informacija napraviti prvi korak – i krenuti slagati priču malim koracima.

Posao virtualnog asistenta ne donosi ti željene rezultate?

Svima u određenom trenutku treba podrška.
Od osoba koje su prošle iste izazove, koje već duže vrijeme rade isti posao i koje znaju kako doći do rješenja problema koji te muče.

Karijera virtualnog asistenta pruža bezbroj mogućnost, no ponekad nas izazovi koji se jave putem koče u razvoju poslovanja. Boriš se s:

pronalaskom klijenata

definiranjem cijena usluge

korištenjem alata koji ti mogu koristiti u poslovanju

online prisustvom i izgradnjom osobnog brenda

Ovo nije samo mentorstvo, već podrška u izgradnji tvog poslovanja.
 
Tvoja je obaveza jednom mjesečno u dogovoreno vrijeme doći na online sastanak.
60 minuta posvećujemo temi mjeseca s kojom se najviše boriš.
E-mail inbox otvoren je za tvoja pitanja – pokušaj skupiti više pitanja u jedan dokument.
Odradi zadatak koji dobiješ nakon online sastanka – ako zapneš ne srami se pitati!

Neovisno ako se nalaziš na samom početku ili već neko vrijeme pokušavaš izgraditi karijeru virtualnog asistenta - ako trebaš podršku na pravom si mjestu! Cijena 90 € mjesečno!

Što drugi kažu o mentorstvu?

Klarin mentorski program mi je donio više nego što sam mogla zamisliti. Došla sam sa puno pitanja na koja je ona odgovorila i prije nego sam ih postavila. Ono što mi je najviše značilo je njezina empatija i iskreno zanimanje za mene i vještine koje sada posjedujem, te mi je svojim savjetima pomogla da ih ukalupim u konkretnu ponudu potencijalnim klijentima. Dobila sam prijedloge i savjete o kojima nisam ni razmišljala. Klara je iskrena i realna, te puna znanja koje je vrlo rado podijelila sa mnom i jako sam zahvalna na ovoj prilici da imam nju za mentoricu. I namjerno pišem "imam" u sadašnjosti, jer sam 100% sigurna da ju ovog trena kontaktiram sa nekim problemom ili zatražim savjet, da će mi Klara vrlo rado odgovoriti i pomoći, a to je ono što je najvrjednije u ovom programu. Taj osjećaj da ovaj program nije samo posao, već i veliki vjetar u leđa. Hvala ti, Klara.
Julija Herceg

Ovo je nešto što trebaš?
Pošalji e-mail i dajmo ti vjetar u leđa.