Angažiranjem virtualnog asistenta do boljih rezultata poslovanja

Nebrojeno puta se već spominjalo kako virtualni asistenti pomažu u poslovanju, no ponekad je teško dobiti pravu sliku kako nam mogu uistinu pomoći i oko kojih zadataka.

Andrea Krkač, osobni je coach, kreativka, marketingaš i svestrana osoba koja je tražila pomoć prilikom administrativnih zadataka:

  • prijepis rukom pisanih materijala (npr. blogovi, zabilješke s coachinga ili radionica o klijentima, prijepis voice recordinga)
  • izrada case studija,
  • prijevodi s engleskog na hrvatski,
  • zapis i evidencija impresija klijenata,
  • pregled i lektura newslettera,
  • FB objave,
  • brošura, web materijali i sl.

Ono što je mene privuklo Andreji je posao kojim se bavi, a s kojim se do sada nisam susrela.  Suradnju smo započele u svibnju 2022. i s velikim zadovoljstvom mogu reći da ista i dalje traje.

Uz Andreju sam naučila koliko smo svi različiti, a opet slični. Andreji sam u početku pomogla oko transkripcija i prijevoda, a danas brainstormamo o temama za njezine objave, blogove i newslettere.

Posebno veselje mi je donio njezin iznenadni odlazak u Ameriku, kada sam upoznavala krajeve koje sam do tada vidjela samo na slikama ili televiziji.

 

Što Andrea kaže o suradnji s virtualnom asistenticom?

Nezahvalno je sam pisati u čemu ste nekome pomogli, zato mi je drago da možete čuti i drugu stranu priče.

Evo što Andrea kaže o našoj suradnji:

Virtualnog asistenta sam htjela jer radim iz Svete Nedelje i željela sam uslugu povremeno, 10ak sati mjesečno.

Klaru sam skužila odmah i privuklo me što je vedra i dolazi iz jakog Customer Care backgrounda tako da sam znala da ćemo dijeliti brzinu, preciznost, način rada i odgovornosti.

To se odmah pokazalo točnim. A osim prvobitnih mini asistencija za koje sam je angažirala, ispostavilo se da mi je Klara uistinu asistentica i kolegica.

Izvrsno piše na LinkedInu, tako da mi uređuje moje draft članke koje nabacam. Uvijek mi daje konkretan feedback za poboljšanje (top!) I … barata s toliko tehničkog znanja da se osjećam potpuno sigurno s njom, da netko brine o tome što meni uopće ne ide i ne želim trošiti vrijeme na to.

A njen način razmišljanja koji je vrlo otvoren i ideje koje isprobava i stalno uči, meni su poticaj da se i ja stalno mrdam, a ne da kukam kako je teško.

Ovih 10 sati i meni evo kada govorim zvuče smiješno malo, ali Klara i ja nekako uspijemo izroditi u njima čuda!

Ponekad i 5h čini čuda u suradnji – važno je napraviti prvi korak.

Taj prvi korak je najteži – delegirati! Jeste li spremni podići poslovanja na novu razinu?

Sviđa vam se što ste pročitali? Podijelite sadržaj na društvenim mrežama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Back to Top

You cannot copy content of this page