Kako postati virtualni asistent?

Sve češće čujete pojam „virtualni asistent“, sviđa vam se opis poslova i vjerujete da bi to mogao biti posao u kojem ćete briljirati. No, kako postati virtualni asistent, ako nema službenog obrazovanja za isto zanimanje?

Ovo zanimanje objedinjuje sve što ste dosad radili, sva vaša znanja i vještine. Možda vam vjetar u leđa pruži članak o 20 poslova koje virtualni asistent može odraditi.

„Je li to pravi posao za mene?“

Kada sam prije 2 godine prvi puta čula za ovaj pojam odmah sam znala da je to posao koji želim raditi, ako ne zauvijek, barem 5 godina. Zašto? Zato što sam nakon više od 10 godina rada u velikim korporacijama shvatila da će se moj rad više cijeniti ako postanem poduzetnicom. Na papir sam stavila sve poslove i zadatke koje znam i mogu odraditi za nekog drugog i tako im pomoći da grade svoje poslovanje, bez previše opterećivanja s administracijom, korisničkim iskustvom ili pripremom i pisanjem članaka i blogova.

Ako ste spremni raditi iz vlastitog doma ili iznajmljenog poslovnog prostora, otvoriti obrt ili poduzeće, brinuti se sami o mjesečnim troškovima doprinosa ili plaća, ili pak platiti knjigovođu za isto, te koristiti vlastiti opremu za rad, onda ste možda pronašli posao koji će vas ispuniti u potpunosti.

Konferencija o virtualnim asistentima

Konferencija o virtualnim asistentima

Prva konferencija o i za virtualne asistente održat će se 21.10.2022. u Zagrebu. I možda je to idealna prilika da upoznate virtualne asistente, doznate kako su počeli, koje sve zadatke obavljaju za svoje klijente. Ono što će dati dodatnu vrijednost je upoznavanje poduzetnika koji koriste usluge virtualnih asistenata već duže vrijeme. Cilj je konferencije izgraditi jaku zajednicu, te podijeliti iskustva i ideje. Ako ste poduzetnik koji razmišlja angažirati virtualnog asistenta, ovo je idealno mjesto na kojem morate biti. Nećete naći bolje priliku uživo na jednom mjestu upoznati toliko broj virtualnih asistenata, i sigurno dobiti odgovore na pitanja koja vas muče:

  • Kako odabrati pravog virtualnog asistenta
  • Koja je cijena usluga
  • Koje poslove može za mene odraditi virtualni asistent
  • I tko su virtualni asistenti i kako rade.

Saznajte više o konferenciji na njihovim stranicama.

Iskoristite priliku do 30.06.2022. i nabavite ulaznicu po Early bird cijeni. U svoje kalendare već sada zabilježite da ste 21.10.2022. u Zagrebu od 09h ujutro i da ćete naučiti nešto novo i zabaviti se.

Sviđa vam se što ste pročitali? Podijelite sadržaj na društvenim mrežama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Back to Top

You cannot copy content of this page