Novogodišnje odluke – kako vam Virtualni asistent može pomoći ostvariti ih?

Jeste li od onih koji donose novogodišnje odluke krajem godine ili početkom nove? Ili si zadajete ciljeve jer vas ponesu postovi kolega, poznanika, prijatelja gdje nabrajaju što su sve ostvarili proteklu godinu?

Koliko smo svi skupa realni u tome?

Kada ste poduzetnik i većinu posla obavljate sami, malo vam vremena ostaje za sebe i osobni rast i razvoj.

No, da bi ste si omogućili poslovni rast, morate raditi na sebi. Priuštiti si male sitnice koje će vas napuniti energijom i pogurati vas kada je potrebno.

Kako postaviti realne odluke?

Svi smo barem jednom krenuli pisati novogodišnje odluke koje smo željeli ostvariti. Počevši od najbanalnijih: pročitat ću 4 knjige, počet ću više provoditi vrijeme na svježem zraku, do onih ozbiljnijih: dati ću otkaz i putovati svijetom.

Kako biti realan u postavljanju odluka ili ciljeva? Prvo krenimo od toga što želimo da nam odluke donesu. Koliko će nas rezultat učiniti sretnijim i kako će se reflektirati na nas osobno i na naš posao. Nemojte se mjeriti s drugima. Ako je netko ostvario veliki poslovni uspjeh, ne znači da ćete vi ostvariti isto. Nikada ne znate koje je korake netko morao poduzeti kako bi došao do nekih rezultata. Nitko ne odaje sve svoje tajne, ma koliko god tvrdio suprotno.

Krenite s realnim i lako ostvarim odlukama : pročitajte jednu knjigu mjesečno, kontaktirajte klijenta s kojim želite raditi, izađite na zrak i prošećite sat vremena svaki dan. Kako vrijeme bude odmicalo krenite s ostalim odlukama: potpišite ugovor s jednim novim klijentom u tri mjeseca, otputujte svaka tri mjeseca na vikend dalje od mjesta prebivališta.

S vremenom donosit ćete realnije odluke i lakše i ostvariti.

postavljanje novogdišnje odluke pomoću virtualnog asistenta

Virtualni asistent i novogodišnje odluke

Realni ciljevi

Jeste li ikada pomislili kako vam virtualni asistent može prilikom ostvarivanje novogodišnjih odluka? Evo nekoliko načina kako:

  • Odlučili ste se tek krenuti u poduzetničke vode i ne znate što sve od papirologije morate pripremiti? – angažirajte virtualnog asistenta da vam pomogne u tome
  • Ne znate kako izdati račun i što sve on mora sadržavati? – pošaljite prijedlog računa asistentu, on vam može pomoći u tome što sve mora sadržavati i kako ga numerirati
  • Htjeli biste početi pisati blog, ali ne nalazite vremena za pisanje? – podijelite ideje i teme s virtualnim asistentom, on ga može napisati i urediti, te napraviti i grafički prikaz uz blog
  • Ne stižete odgovarati svim svojim klijentima na upite ? – nema problema, virtualni asistent može vam pomoći sa slanjem ponuda i interakciju s kupcima putem emaila ili društvenih mreža.

Sigurno imate bezbroj ideja koje želite realizirati. Nitko ne kaže da je to nemoguće, posebice ako se dobro organizirate. Nije sramota podijeliti dio svog posla nekom drugom, kako biste se fokusirali na ono što vam je važnije u poslovanju ili u vašem osobnom razvoju.

Ako i dalje ne znate biste li zaposlili nekog ili angažirali virtualnog asistenta da vam pomogne u nekim od vaših poslova, kontaktirajte me. Zajednički možemo dogovoriti što bi bilo najbolje za vas i vaš posao. Ne propustite zablistati u novoj godini – privatno i poslovno.

Sviđa vam se što ste pročitali? Podijelite sadržaj na društvenim mrežama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Back to Top

You cannot copy content of this page